campings in LimburgVakantie en Recreatie 

Ervaar de vrijheid van een echte camping

Als rasechte kampeerder wil je tijdens je vakantie niets anders dan de vrijheid en de sfeer van kamperen ervaren, heerlijk aan een veld met alle andere kampeerders. Campings in Limburg zijn er voldoende, alleen de Leistert is een exclusieve camping waar je echt het gevoel hebt dat je vakantie hebt. Niet alleen door de sfeer op de camping maar ook de vele faciliteiten die er worden georganiseerd, wil je dat je kinderen de vakantie van hun leven hebben, kun je niet om deze prachtige camping heen.

campings in Limburg

Wil je luxer als je eigen kampeermiddel?

Naast je eigen kampeermiddel is het ook mogelijk om te overnachten in een luxe lodge, een leuke cabin of een van de schitterende bungalows. Wil je nog meer luxe dan is een glamping tent met eigen sanitair een goed idee, toch het gevoel van kamperen maar dan met een beetje meer luxe. Het echte campinggevoel komt ook door de vele faciliteiten binnen en buiten, speeltuinen en speelveldjes waar kinderen samen kunnen komen. Maar natuurlijk mag je ook de heerlijke binnen en buitenzwembaden zeker niet vergeten.

Vervelen is geen optie

Van de campings in Limburg weet je zeker dat je bij de Leistert geen moment hebt, waar je als ouders het idee hebt dat de kinderen zich vervelen. Als ouder is er ook meer dan voldoende te doen, sportieve en uitdagende activiteiten, lekker zwemmen in het buiten of binnenbad, klussen in het klushuis, spelletjes en workshops. Kortom de hele vakantie is er wel iets te doen, wil je een dagje met de kinderen naar de speeltuin dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

Artikelen

Leave a Comment